Autor


Ján Matúška
  Módna kolekcia inšpirovaná BenQ-Siemensom EF61
Vydáno dne:  22.09.2006
Průměrné hodnocení:  zatím nehodnoceno
 
informace

Pri plavbe na vlnách internetu som narazil na celkom zaujímavý článok na stránke našich poľských kolegov. Jedná sa o módnu kolekciu inšpirovanú telefónom BenQ-Siemens EF61 Special Edition, čo určite poteší skôr nežnejšie pohlavie. Takže páni, uvoľnite svoje miesta pri PC dámam a dámy, nech sa páči, nakuknite.

Módna návrhárka Natasha Pavluchenko, ktorá spolupracuje s varšavským módnym domom Forget- me- Not, predstavila prvé skice kolekcie, inšpirovanej mobilným telefónom. Využijúc kvetinový motív, ktorý zdobí kryt nového telefónu BenQ- Siemens EF61, umelkyňa tvorí sadu osemnástich originálnych a univerzálnych kreácií.

Podľa názoru Natashy Pavluchenko, kolekcia bude potvrdením toho, že vkusu a designu dokonale napomáha i moderná technika. Skice tiež dokazujú, že rôzne vzory a motívy v priemysle môžu byť využité aj v umeleckej sfére.





"Moja kolekcia bude veľmi realistická a praktická. Staviam na upotrebiteľnosti, ktorá umožní každej zákazníčke podškrtnúť vlastný štýl a prirodzenú krásu. Naväzujem tým na mobilný telefón, ktorý bol inšpiráciou k tvorbe kolekcie." - povedala 27-ročná návrhárka.

Model BenQ- Siemens EF61 Special Edition je totiž stelesnením skutočnej ženskosti. Harmonický tvar, štýlová farba a kvetinové vzory spôsobujú, že tento malý vyklápací telefón spĺňa kritériá najnovších módnych trendov. Potvrdením toho bude tohtoročná kolekcia Natashy Pavluchenko, ktorej premiéra bude v novembri (listopadu) počas finále konkurzu Oskary New Look Design, organizovaného vo Varšave. V zahraničí budú vybrané modely z kolekcie predvedené počas novembrovej (listopadové) módnej priehliadky v Bratislave.





Dúfam, že priaznivci elegancie a zároveň telefónov BenQ-Siemens z Bratislavy a okolia si po zhliadnutí týchto skíc túto iste veľmi zaujímavú prehliadku nenechajú újsť.


Zdroj: Siemensiak.pl



Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou zodpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek.
   ©2003-2004 Radim Zeman | ©2004 Roman Gregor