Autor


Redakce
  5. sraz SiemensManie - kde a co?
Vydáno dne:  21.06.2006
Průměrné hodnocení:  zatím nehodnoceno
 
z redakce

V krátkém článku vám popíšeme, co se bude dít na 5. srazu SiemensManie.

Termín srazu je tedy definitivní a to sobota 24.6.2006. Místem konání je Brno, tedy jedno z nejkrásnějších míst na východ o Paříže ;o)). Předpokladaný začátek ve 13.00 hodin. Setkání se uskuteční v pronajatém salónku hotelu Božetěchova na ulici Božetěchova 102 v Králově Poli viz. mapka.



Tentokrát vynecháme vědomostní test díky právě probíhající soutěži na SiemensManii. Jako vždy nás navštíví Karel Čáp z české pobočky BenQ-Siemens s jeho prezentací novinek, které spousta z vás již netrpělivě očekává a měří si časovku, jak rychle se dá utíkat s telefonem z bodu A do bodu B ;o))). Těšit se můžete na většinu prezentovaných novinek a rozhodně si připravte spoustu dotazů na pana Čápa, abychom trošku využili jeho vědomostní kapacitu ;o).
Jirka Krokodýl Balcar bude mít v naší kanceláři detašované pracoviště, kde si budete moci nechat vyspravit, nebo oživit svůj telefon, či případně přehrát aktuální fw. Očekávat můžete na 100% tombolu o ceny věnované společností BenQ-Siemens. Na prodej budou také trička za akční cenu 130,- Kč. Výtěžek z prodeje a z tomboly bude použit na placení hostingu pro SiemensManii a další spravované weby.

5. sraz plánujeme jako místo pro komunikaci, povídání si a volnou zábavu. V letním horku se jistě nikomu nechce příliš přemýšlet a proto volíme tuto cestu. Jídlo bude možno objednat si na místě, limonád a piva je v restauraci dostatek.

Těšíme se na všechny a v sobotu ahoj ;o)



Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou zodpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek.
   ©2003-2004 Radim Zeman | ©2004 Roman Gregor