Autoři


Lukáš Bittner


Roman Gregor
  Další visualizace konceptů telefonů Siemens
Vydáno dne:  11.06.2005
Průměrné hodnocení:  zatím nehodnoceno
 

Berlínské studio Product Visionaires zveřejnilo stručný popis a visualizace dalších dvou konceptů, jejichž makety jsme měli možnost spatřit již na veletrhu CeBIT 2005.

Armadillo - bezpečný a stylový

Určením pro použití ve venkovním prostředí se tento koncept stává kompaktním přístrojem s novým jedinečným tvarem. Jakmile je přístroj uzavřen, je zredukován na maximální jednoduchost tvaru a funkcí. Ochranný navíjecí kryt nabízí dokonalou vnější tuhost, jež spolehlivě chrání mobilní technologie skryté uvnitř. Protiotřesová ochrana a hudební příslušenství tvoří perfektní systém pro skvělé hudební zážitky v extrémních situacích. Nový navíjecí posuvný mechanismus vytváří vizuální inovaci s důrazným sdělením. Kombinace houževnatého aluminia (hliníku) a protiskluzových materiálů poskytuje ochranu konstrukce a zárověň módní stylovost.


Studie Armadillo


Storage - paměť pro budoucnost

Základem tohoto konceptu je přání zákazníků uchovávat si veškerá osobní data v jednom přístroji a mít je k dispozici v jakoukoli dobu. Tento přístroj uspokojuje poptávku po mobilním informačně zábavním centru kdykoli a kdekoli. Některé porty a komunikační funkce mohou být propojené s dalšími přístroji, např. PC nebo televizí, k zajištění širokých možností použití. Použití velkého dotykového displeje v kombinaci s posuvnými tlačítky zajišťuje intuitivní ovládací rozhraní. Toto rozvržení umožňuje přizpůsobit vzhled a způsob ovládání jednotlivým aplikacím jako Internetu, mobilnímu vysílání, komunikaci nebo hraní her s displejem otočeným na šířku i na výšku. Posuvný jezdec dává vizuální a hmatovou odezvu aktivovaným funkcím závislým na jeho pozici.


Studie Storage



Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou zodpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek.
   ©2003-2004 Radim Zeman | ©2004 Roman Gregor