Autor


Martin Hetych
  Tak to byl 12. sraz SiemensManie
Vydáno dne:  19.10.2015
Průměrné hodnocení:  zatím nehodnoceno
 
z redakce

Opět je tu podzim, který je již tradičním obdobím všech příznivců mobilních telefonů Siemens. Ano, blíží se čas dalšího srazu. A jaký byl minulý 12. sraz SiemensManie? Dočtete se v následujícím článku...

12. sraz se uskutečnil 29. listopadu / novembra 2014 a po povedených předchozích srazech nebylo pochyb, kde se odehraje i tento. Klidné prostředí burgrárny v Brně bylo tím ideálním místem. Tentokrát ale s menší změnou. Byli jsme přemístěni do malého salónku s kulatými stoly řazenými vedle sebe. Na toto uspořádání i na horší osvětlení jsme si ale rychle zvykli a sraz mohl začít.

Překvapením byla přítomnost bývalého administrátora D4X, který se o srazu dozvěděl čirou náhodou. Nejprve se začalo objednávkou jídla, po které měl pak každý (kdo stihl začátek srazu) o půl jedné svého burgera před sebou. Začali jsme v počtu osmi lidí a skončili v jedenácti. Postupně přišli ještě Einex, Bonfire a tradiční opozdilec Palucko, který došel asi na poslední hodinu srazu. Po obědě se na stole začali objevovat opravdu nevídané kousky mobilních telefonů, zejména ze sbírky NoviSe.


Krátce z 12. srazu


Opravdovou lahůdkou na srazu byl test pravého SiemensManiaka, připravovaný Einexem, který byl propracovaný a obsahoval i obrázkové otázky. Ten také za vytvoření testu obdržel diplom. Test se začal psát po příchodu Bonfira, tedy kolem 15:30. Bonfire také dostal cenu za druhé místo a to maketu SK65, kterou do soutěže věnoval uživatel signy13. Ten byl na srazu pouze malou chvíli v úvodu. První místo, za které byla nová C65v, obsadil NoviS. Tento telefon ve sbírce ještě neměl, což se dá považovat za dílo náhody. I za poslední místo byla cena nebo tedy spíše úkol. A to napsat SMS na telefonu Motorola F3, což bylo opravdu za trest.


Představení cen a testu


Sraz se opět velkou rychlostí blížil do svého finále. Končilo se kolem šesté hodiny.

Kolektivní foto
Kolektivní foto


Jak to viděl Mucasco

Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou zodpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek.
   ©2003-2004 Radim Zeman | ©2004 Roman Gregor