clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
  SiemensMania   Články  Z redakce

  Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
  World of phones
 Mobile phones list
 Gigasets list
 3D simulations
 Emulators
 Manuals in pdf

  Articles
 Tips
 Modifications
 Tunings
 Informations
 Recensions
 Games and apps recensions
 Reportages
 Interviews
 From editors
 Rag

  Service
 Firmware
 Backups
 Service manuals
 Testpoints
 FAQ

  Download
 Patches
 Elfs
Nové za posledních 24 hodin Menu icons
Nové za posledních 24 hodin User menu
Nové za posledních 24 hodin Skins
 Programs
 Utilities
 Drivers

  Site
 Contests
 Authors
 Contants
 Chat
 Advert
 Changelog
 Terms

  SiemensMania Club
 Information about club SM

  Projects
 Development software
 Development accessories
 Friends of siemensmania

  Translator


  Statistics

  Autor


Redakce
  Okénko z redakce: Novoroční projev
Vydáno dne:  01.01.2006
Zobrazeno celkem:  5798
Počet příspěvků v diskusi:  Zobrazit diskuzi
Průměrné hodnocení:  
1111.21.21.21.41.41.41.61.61.61.81.81.82222.22.22.22.42.42.42.62.62.62.82.82.8333   3 (hodnoceno 2x)
1111.21.21.21.41.41.41.61.61.61.81.81.82222.22.22.22.42.42.42.62.62.62.82.82.8333
 
z redakce



verze pro tisk  

Redakce SiemensManie je fungující tým lidí, kteří uznávají určité životní hodnoty a mnoho z nás je obšťastněno konzervativním smýšlením. Proto rádi dodržujeme nastolená pravidla a zvyky, mezi které patří i Novoroční projev a krátké zhodnocení uplynulého roku.

Weitless | Radim Zeman

Ano, ano vážení přátelé. Je to opět zde. Starý rok 2005 už se odbelhal šouravým krokem starce, aby uvolnil místo roku novému, roku, do kterého mnozí pohlížejí s nadějí, že se jim vyplní mnohá přání a sny, které v minulém roce z jakéhokoliv důvodu nebyla vyslyšena nebo nepřišla na řadu. Mnozí z nás by loňský rok nejraději vymazali ze svého života a chtěli by, aby vůbec nebyl. I přes mnohé strasti života, které ho činí právě tím napínavým a dobrodružným, se povznesme a řekněme si, že každý nezdařený skutek nás musí popohnat dál a posílit nás, abychom druhý, třetí, čtvrtý či stý pokus zvládli již na výbornou a se ctí. Vždyť ne nadarmo se říká, co nás nezabije, to nás posílí. I naše SiemenMania zažila v loňském roce několik menších problémů, ať už s přechodem na nový server, či nevydařené nápady a nedotažená obchodní jednání. Zažili jsme ale také mnoho skvělých příležitostí setkání s našimi čtenáři, kde snad mohu mluvit i za kolegy z redakce, bylo o zábavu opravdu skvěle postaráno, již zmiňovaný přechod na vlastní server i když s menšími problémy, přivítali jsme v týmu nové členy a moderátory a v neposlední řadě jsme přivítali miliontého a dvoumiliontého návštěvníka. Oslavili jsme druhé výročí a opět jsme se posunuli o kousek dál k vysněným letním sídlům na Havajských ostrovech ;o).

Věřím, že skvěle organizovanou prací v bezvadném týmu můžeme směle konkurovat mnohem větším a věkově starším portálům, které sice mají za sebou ohromné multimediální kolosy, nicméně takové bezvadné kolegy nám mohou pouze závidět. S jistotou tvrdím, že naše práce zcela jistě může sloužit jiným i začínajícím webům jako vzor. Je to o odhodlání něco dokázat a za něčím vytýčeným jít. Děkuji za výbornou práci všem pánům dopisovatelům, moderátorům, redaktorům a administrátorům, všem mým kolegům, kterých si velice vážím. Děkuji všem kolegům ze zahraničních serverů, všem kamarádům, kteří podobně jako my stále hledají něco nového, čím by obohatili naši již hodně rozsáhlou komunitu fanoušků značky Siemens. Všichni jsme jedna obrovská rodina a za necelé tři roky fungování SiemensManie jsme se opravdu ohromně rozmnožili (je snad již povolené klonování lidí?) ;o).
V letošním roce nás na SiemensManii čeká mnoho změn a novinek, které budou postupně odkrývány a prezentovány a já se už teď moc těším, až vše bude fungovat a všichni, kteří se na této práci podílíme, budeme moci odejít na zasloužený odpočinek do Luhačovic na masáže chodidel a rukou :o)). Oslavujme rok 2006 tak, jak to umíme - dobrou náladou a lidským přístupem k věci. Všem nám přeji mnoho malých i velkých úspěchů v osobním i profesním životě. Přeji nám všem naplnění všech přání a předsevzetí a před každým krokem chladnou hlavu. Buďme lidé a zapomeňme na žabomyší války. Dělejme každý to, co dobře ovládáme a nesnažme se za každou cenu rozumět všemu. Takže vážení přátelé, kolegové a kamarádi - mějme se rádi a ať se tu všichni opět za rok sejdeme ve zdraví a dobré náladě. K tomuto přání se připojují i naši kolegové Lukašisko a Krokodýl, kteří jsou momentálně mimo počítač, ale svá blahopřání k vám posílají přes nás.

Weitless





Romulus | Roman Gregor

Bohužel, můj předřečník mi již nezanechal příliš prostoru, abych mohl cokoliv dodat. Nebudu se snažit opakovat v ničem, co řekl ve své shrnující, děkující a motivační řeči a zkusím jej pouze doplnit.

Do nového roku si lidé dávají předsevzetí. Pro nás je tímto předsevzetím hlavně to, že musíme co nejdříve dokončit všechny resty z roku minulého a vzít si k srdci když ne všechna, tak alespoň většinu stížností a přání vás, našich čtenářů. Dokončíme novou verzi SiemensManie, budeme dělat mnohem více soutěží (jedna je již na spadnutí) a připravíme pro vás nové zajímavé služby, se kterými bude váš život s telefony Siemens či BenQ mnohem příjemnější.

SiemensMania si v minulém roce prožila roli dobré matky novým serverům VySemNesmite a JavaMania. Práce na nových serverech nám sebrala poměrně hodně času, který nám na první pohled chyběl při práci na SiemensManii. Těmto serverům se ale začíná velice dobře dařit a já věřím, že se svému mateřskému webu brzy odvděčí lepším a stabilnějším zázemím provozu našeho redakčního systému a serveru. Několik dobrých námětů pro novou verzi redakčního systému SiemensManie, totiž vzešlo také od spolupracovníků na těchto nových webech.

SiemensMania má již několik měsíců své identické dvojče BenQMania.cz. Několik čtenářů si dopřává určitý masochismus a na náš web již přichází přes novou adresu. Přeji nám všem i společnosti BenQ Mobile, aby její kroky vedly k tomu, že se značka BenQ stane opravdu důstojným nástupcem značky Siemens a dokáže nám alespoň částečně vynahradit pocit ze ztráty něčeho, co se pro nás stačilo stát srdeční záležitostí. Bohužel musím pesimisticky přiznat, že mnohé tomu zatím nenasvědčuje. Snad nás rok 2006 všechny příjemně překvapí.

Romulus




Hanni | Ján Matúška

Uplynulý rok bol rovnako, ako aj rok minulý, rokom zmien. Tentoraz už nie iba na stránke Siemensmanie, ale aj celkovo značky Siemens. Po odkúpení jej mobilnej divízie thaiwanským BenQ-om sme sa všetci nestíhali čudovať – telefóny BenQ pod logom Siemens, zrušená výroba dvoch modelov, zneprehľadnenie značenia, zdržanie distribúcie telefónov S75, SL75 a SXG75. Zatiaľ sme sa nedočkali od spoločnosti BenQ ničoho pozitívneho a zostáva len dúfať, že budúci rok bude pre značku Siemens, BenQ-Siemens, alebo ako sa už budú nové telefóny volať, v znamení zmien k lepšiemu.

A ako hodnotím uplynulý rok na Siemensmanii? Myslím, že aj napriek drobným výpadkom a problémom pri prechode na vlastný server, sa nevyskytli nejaké veľké problémy. Mnohí ste si už všimli, že označenie pri mojom nicku sa zmenilo z Redaktor na Site admin, takže sa mi darilo aj v kariérnom postupe na tejto stránke ;-)) Vďaka skvelému týmu tejto stránky je ale radosťou byť jej adminom. Preto by som sa chcel poďakovať celému týmu sa skvele odvádzanú prácu, vďaka ktorej je Siemensmania tam, kde je, a teší sa veľkej obľube medzi priaznivcami a majiteľmi telefónov značky Siemens.
Moje poďakovanie patrí aj našim čitateľom, ktorí pravidelne i nepravidelne navštevujú našu stránku. Ďakujem vám všetkým za vašu priazeň, pretože vy ste zmysel našej práce a bez vás by sme tu boli zbytoční. Ďakujem nielen za pochvaly, ale aj za konštruktívnu kritiku, ktorá nás ženie vpred, aby sme boli ešte lepšou stránkou.

Budúci rok, ako už každý, nás čakajú ďalšie zmeny. Už teraz je v štádiu príprav nová verzia Siemensmanie, ktorá túto stránku ešte viac sprehľadní, priblíži nás k našim čitateľom a uľahčí prácu redaktorom a moderátorom. Ja by som vám všetkým chcel do nového roku zaželať pevné zdravie, veľa osobných, pracovných, školských úspechov a čo najmenej pokazených telefónov. Nech vám priazeň k našej stránke vydrží aj naďalej a nech nám už spoločnosť BenQ Mobile nepripravuje ďalšie „rany pod pás“. Dúfam, že si na našej stránke vždy nájdete všetko potrebné a s radosťou sa na ňu budete vracať.

Hanni





BEZY

Za sebe bych vám, čtenářům Siemensmanie, rád popřál hodně štěstí a úspěchů jak v tom našem mobilním, tak ve vašem osobním životě. Přeji vám co nejvíce opatchovaných a co nejméně umrtvených Siemensů. Těm zkušenějším z vás přeji trpělivost s těmi méně zkušenými; každý přece jednou začínal. Přeji vám spokojenost se Siemensmanii, na jejímž vývoji a rozvojii se každý z týmu usilovně podílí. PF 2006.


Busch

Všem čtenářům SM přeju jenom to nej, ať se jim daří na co sáhnou, tím pádem i málo umrtvených Siemensů a hlavně pochopení od rodiny a přátel pro tuhle Siemens úchylku :o) Úspěšný rok 2006!


Orpheus

Prajem všetkým čitateľom všetko najlepšie do nového roku a veľa Siemensov!


Bond

Všem čtenářům do nového roku přeji, ať se jim zde na SM líbí i nadále a zachovají nám takovou věrnost. Hodně zdravíčka vašich mobílků a i vaše. SM přeji ať se jí daří i v dalších letech a ať na nás zde čeká i nadále tak skvělý kolektiv lidí, kteří mají rádi náš Siemens. Hodně štěstí do nového roku.


Lb01

Nech je nový rok aspoň o polovicu lepší než bol starý...


Jamaica

Přeju všem hlavně zdraví, spoustu vytuněnejch telefonů, málo umrtvenejch a každýmu to co si přeje, ať se lidem splní jejich sny a přání.














  Diskuse k tématu
01.01.06 22:42  Re: Okénko z redakce: Novoroční projev   weitless Zobrazit příspěvek
02.01.06 00:06  Re: Okénko z redakce: Novoroční projev   radista Zobrazit příspěvek


Zobrazit fórum
 
Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou odpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek.
Podrobnější podmínky.
   ©2003-2004 Radim Zeman | ©2004 Roman Gregor